Εξοικονόμηση κατ Οίκον II

Εξοικονόμηση κατ' Οίκον II

Η Praktiker συμμετέχει δυναμικά στο Πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ», αποτελώντας one-stop-shop επιλογή, καθώς σας υποστηρίζει ολοκληρωμένα.

Ο αριθμός των ενδιαφερομένων που επέλεξαν το ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών της Praktiker από την υποβολή της αίτησης τους στο Πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ Οίκον ΙΙ έχει συμπληρωθεί.
Όσοι έχετε έχετε εγκριθεί στο Πρόγραμμα σύμφωνα με σχετική Απόφαση Υπαγωγής και σας ενδιαφέρει το παραπάνω ολοκληρωμένο πακέτο της Praktiker, συνεχίστε να επικοινωνείτε μαζί μας για την υλοποίηση των παρεμβάσεων.


Στοιχεία Πελάτη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ


Τα πεδία που είναι σημειωμένα με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.


Η Praktiker Hellas χρησιμοποιεί τα ως άνω προσωπικά δεδομένα, προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας ο προσωπικός σας σύμβουλος.
Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να ενημερώνεστε για νέες προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες της Praktiker Hellas ενεργοποιώντας τις παρακάτω επιλογές.

Επιθυμώ να ενημερώνομαι για νέες προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες της Praktiker Hellas μέσω:
Μπορείτε να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας πατώντας την επιλογή "unsubscribe" που βρίσκεται στο τέλος κάθε newsletter μας ή στέλνοντας email στη διεύθυνση info@praktiker.gr.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΜΕ:
VISA MasterCard DINNERS Maestro American Express Bank Upon delivery MyBank
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ:
Visa MasterCard