Προϊόντα Υπηρεσίες
210 99 40 000 Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 349€ Έως 60 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα €πιστροφή Eurobank

Υπηρεσίες After-sales

Με μια ματιά, συγκεντρωμένες όλες οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε μετά τις αγορές σας.


2 χρόνια εγγύηση

Στα Praktiker θέλουμε να είστε σίγουροι για κάθε σας αγορά!
Γι’ αυτό εφαρμόζουμε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο ποιοτικών προδιαγραφών, επιλέγουμε προμηθευτές με πιστοποιημένες διαδικασίες και παρέχουμε αξιόπιστο after sales service. Έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε 2 χρόνια εγγύηση για ΟΛΑ τα προϊόντα που αγοράζετε από τα καταστήματα ή το e-shop μας.

Ενημερώσου για την Εγγύηση 2 χρόνων από την Praktiker εδώ.


Διαχείριση Προϊόντων εντός εργοστασιακής εγγύησης

Αναλαμβάνουμε την αποστολή προς τον προμηθευτή και την ενημέρωση της διαδικασίας που προκύπτει για το εκάστοτε προϊόν, με σκοπό την επισκευή και τον έλεγχο των προϊόντων που έχετε αγοράσει από την Praktiker Hellas, αρκεί να το προσκομίσετε σε ένα από τα καταστήματά μας. Για προϊόντα εντός εγγύησης ισχύουν οι όροι & προϋποθέσεις του εκάστοτε κατασκευαστή.


Μεταφορές Προϊόντων

Μπορείτε να μεταφέρετε τα προϊόντα που αγοράσατε από τα καταστήματα Praktiker στο χώρο σας με συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορών. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις τιμές και το ωράριο των παραδόσεων, προμηθευτείτε το ειδικό φυλλάδιο μεταφορών από τα καταστήματά μας, ή απευθυνθείτε στις πληροφορίες των καταστημάτων μας.

Αναφορικά με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, πατήστε εδώ για να δείτε τον πίνακα με τις περιοχές στις οποίες παραδίδουμε, τους όρους και τις τιμές αποστολής.


Αλλαγή / Επιστροφή προϊόντων

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή/και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους:

  • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Praktiker Hellas πωλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας.
  • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την Praktiker Hellas. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπό του.
  • σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη.

Στα καταστήματα μας, έχετε δικαίωμα νέας αγοράς προϊόντων ισόποσης αξίας εντός 2 μηνών. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας και την απόδειξη αγοράς!

Για τις ηλεκτρονικές αγορές σας, πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών είτε τηλεφωνικά στο 210 99 40 000, είτε με email στο eshop@praktiker.gr.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.


Η γνώμη σας μετράει

Για να γίνουμε όλο και καλύτεροι για σας, πείτε μας την γνώμη σας για οτιδήποτε σας άρεσε στο κατάστημά μας, αλλά και για το τι θα επιθυμούσατε να βελτιώσουμε. Συμπληρώστε το ειδικό έντυπο που θα βρείτε στην είσοδο των καταστημάτων μας ή πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο.

Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

Best Workplaces
Best Workplaces Europe
superbrand Green Brand Awards 2023
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: